TANTE SU

TANTE SU Lekker en snel!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 64 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tante Su. Meer weten? Ontdek meer

2 aug 2022 om 14:47 Met liefde gemaakt 10/10
2 aug 2022 om 6:51 Hartstikke lekker gezond hapje. Dankjewel!
1 aug 2022 om 10:24 Eerste en laatste keer dat ik daar bestel. Ipv nasi krijg je witte rijst en nonsens. En de roti zwom in olie. Misschien ook een idee om peper in bakjes te geven zodat mensen zelf kunnen beslissen hoeveel ze willen zetten. Mij echt niet bellen.
31 jul 2022 om 23:52 Food was amazing, my grandma is from suriname so this food hits home!!! Too bad they are closed on Tuesday’s
30 jul 2022 om 23:10 Ik ben blij
26 jul 2022 om 10:23 Bezorging duurde lang maar het eten kwam nog warm ( heet zelfs) aan en de bezorger was erg vriendelijk. Kwaliteit van het eten is fantastisch. It’s worth the wait!!
26 jul 2022 om 8:43 Wij hadden roti besteld bij Tante Su en die was heerlijk! Helaas hadden wij door omstandigheden langer moeten wachten dan normaal, maar de roti was het wachten absoluut waard!
25 jul 2022 om 20:04 Het eten was lekker, er zat alleen geen rotiplaat bij. Ik weet niet of dit vergeten was, maar als ik het erbij had moeten bestellen was dit niet duidelijk voor mij. Toen ik het restaurant probeerde te bellen kreeg ik geen gehoor.
24 jul 2022 om 17:55 De hele bakje zat onder het eten me hele tafel zat onder kreeg het er bijna niet van af vindt de hoeveelheid van het eten niks veel te wiegen voor de prijs dus laaste keer dat ik bestel heb
24 jul 2022 om 9:12 Vet lekker
23 jul 2022 om 11:59 Heerlijk gegeten! Enige verbeterpuntjes is dat de roti platen een beetje taai waren aan de randjes.
22 jul 2022 om 9:24 Het was precies wat ik wilde: overheerlijke roti curry. Ik ben zelf voorstander van niet alles door elkaar heen gooien. Hier doen ze dat niet, de bak was verdeeld met kip, boontjes en aardappels. Zo kan je elk hapje een beetje anders maken. Heerlijk!