TANTE SU

Recentebeoordeling


4 sterren uit 110 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tante Su. Meer weten? Ontdek meer

25 nov 2022 om 20:05 Heerlijke roti, zowel de pikante als de zoete kip! Vriendelijke vrolijke bezorger! Was netjes op tijd bezorgd, 10 min na afgesproken bezorgtijd vinden wij heel netjes! Complimenten, we gaan zeker weer bij tante Su bestellen!
20 nov 2022 om 21:27 Heerlijke roti maar een bezorgtijd van 2 uur is echt veel te lang!
18 nov 2022 om 0:29 Eten was heerlijk, ik had alleen een beetje meer verwacht voor het geld (bami mix). Vriendelijke bezorger (Nasr) en keurig op tijd!
17 nov 2022 om 22:57 Iets te pittig. Maar wel op tijd en vriendelijke bezorger!
16 nov 2022 om 18:24 Zat wel beetje weinig kip in. Maar de smaak was goed.
15 nov 2022 om 11:32 Eten was heel heet en ook heel pittig, super! We hadden de tempeh roti zonder ei. We gaan zeker weer bestellen.
14 nov 2022 om 11:05 Jammer genoeg was het eten niet smaakvol en koud.. had zo veel zin in roti, maar was echt niet tevreden. Ik zie in de reviews dat bijna iedereen tevreden is dus waarschijnlijk pech.
14 nov 2022 om 8:39 Op de site stond een bezorgtijd van 20-45 minuten aangeven. Na de bestelling werd het 63min. Uiteindelijke levering pas na 90 min.
13 nov 2022 om 18:39 Super lekker eten en goeie bezorging door Nasr!!
12 nov 2022 om 17:56 Food was delicious. Henny, the delivery guy, had a problem finding my address (it is not easy) but kept in touch to reassure my food was almost here. Great service from him.
11 nov 2022 om 5:32 Goed en nette bezorger
10 nov 2022 om 21:29 I placed my order at 18:00 but by 18:30 no trace of the food. Tried to call the restaurant but apparently there’s no phone number and the one been sent by email wasn’t working. In the end food arrived over an hour later. Refund is appreciated.